Deel van ICIG

Ons doel

De International Chemical Investors Group (ICIG) is een niet-beursgenoteerde industriële holdingmaatschappij gericht op het middensegment van chemische en farmaceutische ondernemingen. Momenteel omvat ICIG 24 onafhankelijke chemische en farmaceutische bedrijven met een totale verkoop van ongeveer EUR 2,000 miljoen.

Wereldwijd zitten de bedrijven verspreid over 29 sites, met een tewerkstelling van om en bij de 6000 werknemers. ICIG spitst zich toe op vier platformen, VYNOVA valt onder Chlorovinyls.

Alle bedrijven en werknemers hebben hun oorsprong in grote mondiale chemische of farmaceutische ondernemingen en terwijl we actief de beste praktijken/ervaringen binnen de meeste functies van onze verschillende bedrijven uitwisselen, worden al onze bedrijven onafhankelijk gefinancierd en beheerd.

Onze focus is uitsluitend gericht op de chemische en farmaceutische industrie, bij voorkeur dochterondernemingen van grote bedrijven opererend in een concurrerende omgeving, die werden beschouwd als niet-core.

Onze strategie

Wij zijn van mening dat we door onze chemische en farmaceutische industriële kennis en ervaring, gecombineerd met operationele, transactionele en financiële deskundigheid, onze functionele bedrijven effectief kunnen ontwikkelen, intern of door middel van platform-acquisities, en verborgen waarden kunnen realiseren waar anderen dit niet doen.

Bezoek de ICIG's website: www.ic-investors.com