Nieuws en publicaties

11/01/2017- Stroomuitval

Rond 10 uur vanochtend heeft zich een stroomspanningsuitval voorgedaan bij VYNOVA Belgium, CPC en Tessenderlo Chemie Ham.
Voor de fabriek van VYNOVA is de afschakeling zonder incidenten verlopen. Preventief hebben we wel aan de naburige school gevraagd om te verzamelen en ramen en deuren gesloten te houden.
Metingen in en rond het bedrijf hebben aangetoond dat er vanuit VYNOVA geen hinder was voor de medewerkers en de omwonenden.
Omstreeks 12 uur was de situatie dan ook genormaliseerd en de spanningstoevoer terug hersteld.

 

22/09/2016 - VYNOVA Belgium familiedag

Op 18 september 2016 werd er voor de 2e keer in het jonge bestaan van VYNOVA Belgium een familiedag georganiseerd voor het personeel en de gezinsleden. Dit jaar gingen we de sportieve toer op, met als uitvalsbasis het PIUS X-college. Er werd gewandeld  en gefietst doorheen Tessenderlo en omstreken. De tochten (wandelen: 3 km met fotozoektocht tot 10 km, fietsen: 25 km tot zelfs 97 km voor de die-hards) werden uitgestippeld door een enthousiaste groep medewerkers. Voor de jongere generatie was er ook heel wat kinderanimatie voorzien. Er werd afgesloten met een heerlijke barbecue en een ijsje. Mede dank zij het goede weer werd dit een geslaagde familiedag.

 

21/09/2016 - Test Sevesosirene

Op de eerste donderdag van elk trimester, tussen 11u45 en 13u15, voert het Crisiscentrum (FOD Binnenlandse Zaken) een geluidstest uit van het sirenenetwerk.
De volgende test is voorzien op 6 oktober 2016.

 

14/09/2016 - VYNOVA Belgium nv steunt Levensloop

Dit jaar zal VYNOVA voor de eerste keer deelnemen aan de levensloop voor de werking “Stichting tegen kanker” op 24 en 25 september in Tessenderlo. Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden en draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker.

Als ondersteuning werden er reeds appels verkocht door onze interne Levensloop-werkgroep. Momenteel verkopen zij ook nog Levenslooparmbandjes. Tevens roepen we al onze medewerkers op tot sportieve deelname aan dit 24–uren durend evenement.